Små automatiseringer med stor virkning

Når man ser på, hvordan man bedst indfører automatiseringer af arbejdsgange, har man en tendens til at tænke i store tværgående løsninger, der dækker fra A-Z og løser komplekse udfordringer. Men ofte er de bedste automatiseringer små. Automatiseringer, som man egentlig ikke længere tænker over, når først de er indført.

Vi har samlet vores viden til dig

Der er masser af lavthængende frugter at plukke, når man sætter ind med automatiseringer i sit service management værktøj. Her på siden har vi samlet et lille bibliotek af god viden til dig om små automatiseringer med stor effekt.

Glæde

Gode automatiseringer skaber arbejdsglæde. For når rutineopgaverne løser sig selv, bliver der mere tid til de kerneopgaver, man brænder for. Og det kan mærkes.

Sammenhæng

Gode automatiseringer lægger man sjældent mærke til, når de først er indført. For de gør rutinearbejdet for én, så man ikke behøver tænke mere over det. Så hænger tingene bedre sammen.

Bløde værdier

Når kunder og brugere mærker, at I tager hånd om dem, og at tingene bare fungerer, som de skal, sætter det sig spor gennem hele værdikæden.

Automatisk løsning af rutineopgaver