Forretningskritiske serviceforpligtelser

Schultz arbejder med meget faktuelle servicemål og har derfor valgt IHLP CSM. I IHLP CSM kan flere servicemål under samme service level agreement (herunder også SKI-aftaler) håndteres trods kompleksitet som eksempelvis forskellige kategorimodeller, åbningstider og målepunkter.

Schultz A/S står bag flere af Danmarks stærkeste digitale løsninger, der dagligt støtter tusindvis af fagfolk i deres arbejde med at sikre velfærd, styrke retssikkerheden og skabe vækst. Schultz arbejder tæt og agilt sammen med deres kunder for at sikre, at deres løsninger leverer den forretningsværdi og effekt, der er aftalt.

Overblik og forretningsunderstøttelse

Med IHLP CSM får Schultz et samlet overblik over alle kundevendte serviceaktiviteter fra start til slut. Samtidig sikrer det integrerede SLA modul, at der altid prioriteres korrekt under hensyntagen til de kundeforhold og servicemål, der er forbundet til sagerne.

Kunderne har et samlet overblik over alle henvendelser og opdateres løbende om fremdrift, indtil sagen lukkes – selv på ændringer, der gennem integration automatisk opdateres på baggrund af udviklingsopgaven.

“Med IHLP CSM sikrer vi et samlet overblik over, alle vores kundeaktiviter, med det formål at yde den bedste service og support overfor vores kunder.”

– Louise Velløv, Supportchef hos Schultz A/S

Et samarbejde der sikrer god understøttelse

Med IHLP CSM har Schultz et værktøj, der sikrer god forretningsunderstøttelse på tværs af support- og udviklingsteams. Om IHLP CSM og samarbejdet med iSpoc udtaler Louise Velløv, Supportchef hos Schultz A/S:

“Med IHLP CSM sikrer vi et samlet overblik over, alle vores kundeaktiviter, med det formål at yde den bedste service og support overfor vores kunder.
Med IHLP CSM kan vi håndtere mange forskellige servicekontrakter, med stor variation i rammerne omkring dem og som samtidigt understøtter forskellig anvendelse af servicemål, eksempelvis: reaktionstid, behandlingstid, etc. afhængigt af sagstyper. IHLP CSMs udvidede SLM modul er en betydelig ressourcebesparelse for os, i den løbende rapportering af leveret serviceniveau idet efterlevelsen automatisk beregnes og dokumenteres .

Med iSpoc som leverandør og samarbejdspartner oplever vi en stor vilje til at imødekomme og samarbejde om ændrede forudsætninger fra vores kunder og nye krav fra markedet, der medvirker til at vi, som leverandør, fortsat kan levere en effektiv support- og servicefunktion.”

Du er i godt selskab