En god indkøbsoplevelse

Med IHLP Indkøbsportal giver I jeres brugere mulighed for at bestille produkter, forbrugsartikler og tjenester – alt sammen gennem et overskueligt katalog i jeres IHLP-løsning.

Bestilling der løfter workflowet

Brugeren får vist en bestillingsformular med en række produktgrupper. Det er nemt at tilgå og læse om de enkelte produkter og ydelser. Herfra kan brugeren lægge de ønskede produkter eller ydelser i indkøbskurven og tilføje oplysninger om rekvirenten og om den medarbejder der skal godkende bestillingen.

I kan også udbygge IHLP, så I kan knytte bestillinger op på jeres udlånshåndtering og dokumentere hvilket udstyr, der er udlånt til hvilke medarbejdere. Så sikrer I, at alle bestillinger overholder jeres procedurer.

Med overblik over jeres indkøbsportal, sikrer et bedre workflow omkring bestillinger. Så mærker man hele vejen rundt, at der er taget hånd om tingene.

Overblik

I kan vise jeres brugere alle de tjenester og alt det udstyr, de kan vælge. Så bliver det nemt at bestille det, man skal bruge.

Indsigt

I kan indstille automatisk dokumentation af enheder i IHLP CMDB ved bestillinger. Så er det nemt at finde frem til, hvem der har modtaget hvad.

Smileys fra IHLP Brugerbarometer

Nem godkendelse

IHLP giver direkte besked til den rette medarbejder, når en bestilling skal godkendes og sikrer nem kommunikation, hvis bestillinger kræver ekstra opmærksomhed eller f.eks. skal afvises. Det giver en god og sammenhængende oplevelse.

Smileys fra IHLP Brugerbarometer