Sagen i rette hånd

Mailopsamling er et tidskrævende, manuelt arbejde og det kan være svært, altid at sikre, at sagerne havner hos de rette teams, i rette tid.

IHLP Mail Dispatch udfører arbejdet med dispatch af sager, der er oprettet ud fra de mails i modtager.

Så bliver opsamlede mails håndteret automatisk så de rette teams modtager sagen, alt efter jeres indstillinger. I undgår at sagen havner i en kø-liste og sparer det manuelle arbejde i, at gennemlæse hver enkelt sag, før den sendes videre til løsning.

Hurtig reaktionstid giver plads til det vigtige

Det er nemt at indstille regler for, hvilke mails der skal dispatches automatisk. I bestemmer selv hvordan sagerne bliver kategoriseret, prioriteret og fordelt.

Når I har indstillet mailopsamlingen, er I sikre på, at alt indhold fra de indkomne mails bliver opsamlet og at sagerne automatisk havner i de rette hænder.

Det frigiver tid, så I kan være tættere på jeres brugere og koncentrere jer om det væsentligste: At yde jeres gode service.

Nem mail dispatch

IHLP fordeler automatisk indkomne sager. I får hurtigere reaktionstid og kan håndtere sagerne, uden kø.

Indstil efter behov

I indstiller selv reglerne i IHLP Mail Dispatch. Så det er nemt at sørge for, at jeres automatiske dispatch er perfekt tilpasset til jeres forretning og arbejdsgange.

Smileys fra IHLP Brugerbarometer

Frigør tid

Når I sørger for en automatisk dispatch af mails og sager, frigiver det tid til det der er vigtigt.

“Her er der en kunde, der udtaler sig om, hvordan samarbejdet med iSpoc om IHLP Mail Dispatch har bragt kunden tættere på deres brugere.”

- Kundenavn Navnesen

Titel hos Kundeorganisation