Kom tættere på hinanden

Nogle gange opstår de bedste løsninger af de små forhindringer, man støder på i hverdagen. Små forbedringer, som man opdager, kan gøre det hele meget lettere.

Når der skal holdes et møde i forbindelse med en sag, eller når der skal bookes en tekniker til at løse en opgave, kan det være sin sag at få oprettet en mødebooking med alle deltagere, få alle relevante oplysninger med i mødebookingen og samtidig skrive ind på sagen, at der er foretaget en bookning. Især hvis det hele skal foregå manuelt ovre i Outlook.

Sådan noget skal helst være nemt at foretage. Og det skal dokumenteres automatisk på sagen, når det er gjort.

Nem mødebooking

IHLP Outlook Integration gør det hele nemt, fordi mødebookingen kan foretages direkte fra sagen i IHLP. Mødeindkaldelsen sendes til alle inviterede deltageres kalendere, og du kan både indkalde til et fysisk møde eller f.eks. til Teams-møde.

Automatisk dokumentation

Det bliver automatisk dokumenteret på sagen, hvem der har foretaget en mødebooking hvornår. Det indsættes nemlig i et sagsskridt, så det fremgår kronologisk i sagens historik.

Det gør vejen til godt planlagte møder kortere, og bringer jer tættere sammen. Og når I er tættere på hinanden, er det lettere at hjælpe.

Nærvær

Det er nemt at indkalde til møder. Både fysisk og online. Det gør afstanden mellem jer kortere.

Smileys fra IHLP Brugerbarometer

Vished

Der oprettes automatisk dokumentation på sagerne om den oprettede mødebooking. Så I er sikre på, hvem der har gjort hvad hvornår.

Samarbejde

Vi arbejder tæt sammen for at skabe løsninger, der bringer jer helt tæt på jeres brugere. For sådan kan vi hjælpe jer, med at hjælpe hinanden.