Effektiv håndtering af porteføljestyring

Det er nu nemt og enkelt at opnå ansvarlig styring af it-systemporteføljen.

IHLP Porteføljestyring er en effektiv løsning, der hjælper ledelsen i alle statslige myndigheder med redegørelse af systemer, så de rette beslutninger om prioritering af it-handlingsplanen kan træffes.

IHLP gør det nemt for jer at indrapportere de nødvendige informationer om fagsystemer indenfor porteføljestyringens rammer.

Få overblik og indsigt

Den it-ansvarlige for myndigheden kan nemt danne sig et overblik over de seks kortlægningsdimensioner i Digitaliseringsstyrelsens model for porteføljestyring og udsende mails med remindere, når it-porteføljen skal opdateres.

I bruger mindre tid på dataindsamling og sikrer datakvaliteten, når de rette personer med ansvar og indsigt i de enkelte områder af it-systemet, på en enkelt måde kan sørge for opdateringer af oplysninger i IHLP.

Hvad betyder IHLP Porteføljestyring for jer?

En enkelt vej til indrapportering af data til Digitaliseringsstyrelsens  kortlægningsværktøj, giver jer tidsbesparelser og mindsker det manuelle arbejde.

IHLP understøtter Digitaliseringsstyrelsens model for porteføljestyring, så I er sikre på at kunne overholde kravene og opnå ansvarlig håndtering og vedligehold af jeres systemportefølje.

Overblik

Det er nemt at angive en ansvarlig for alle delområder under et nyt fagsystem og få overblikket over de seneste rapporteringer. I sikrer kvaliteten af rapporteringerne, fordi det er de rette personer med indsigt i de enkelte områder, som er ansvarlige for at opdatere oplysningerne i systemet.

Sikker anvendelse

IHLP sørger for at overholde de områder der skal understøttes i henhold til kravene fra Digitaliseringsstyrelsen, når et nyt fagsystem registreres.

Tidsbesparende overførsel

IHLP genererer et udtræk for jer, så I direkte kan kopiere informationerne ind i Digitaliseringsstyrelsens rapporteringsark. I undgår det manuelle arbejde og sikrer at it-systemporteføljen, altid er ansvarligt opdateret.