En genvej gennem bureaukratiet

IHLP STAT giver jer værktøjer,
der gør hverdagen enkel

De ministerier og styrelser, der bruger IHLP STAT og har været med til at udvikle løsningen i samarbejde med iSpoc og Statens IT, har udpeget et par nøgleområder, der især gør IHLP STAT værdifuld for dem.

Hvis du gerne vil se, hvad der har hjulpet andre ministerier og styrelser til et godt samarbejde med Statens IT og Statens HR, så læs med her:

Samlet support

Brugerne mærker ingen forskel på, om SIT eller IT-afdelingen løser deres sager. Og IT-afdelingen har fuld kontrol over Incident-sagerne fra SIT. Altid den samme gode service, altid det samme sted at henvende sig.

HR i kontrol

HR har fuld kontrol over alle sager om
- Oprettelse
- Ændring
- Intern rokering
- Nedlæggelse

Godkendelser, korrekte oplysninger om rettigheder og tilknyttede interne opgaver styres automatisk.

Ideel service

Brugerne, IT-afdelingen og HR-afdelingen kommer alle til at mærke en markant forskel. For samarbejdet med SIT bliver det kvalitetsløft i hverdagen, det er meningen, det skal være.

Brugeradministration

B-numre, interne opgaver, rettigheder og postkasser. Det gør en mærkbar forskel, hvis HR har overblik over alle opgaver knyttet til hver sag om brugeradministration.

Det har de i IHLP STAT:

Hvordan virker det?

Alle sager om brugeradministration kører parallelt i IHLP og hos Statens IT og Statens HR, så alle kan se status og historik hele tiden. Det gælder både oprettelse, ændring, intern rokering og nedlæggelse.

Automatisk godkendelse

Samtidig automatiseres godkendelsesprocesserne og de interne opgaver i IHLP, så godkendelserne indhentes automatisk fra de rigtige personer, på det rigtige tidspunkt og med alle de rigtige oplysninger – også de rigtige oplysninger om brugerrettigheder – hver gang. Og de rigtige interne underopgaver igangsættes automatisk hver gang.

Overskuelig opgavestyring

Alle tilknyttede opgaver og godkendelser er kædet rigtigt sammen, så HR kan se udvikling, status og historik på det hele på én gang.

Incidenthåndtering

Incident-sager, der sendes frem og tilbage mellem SIT og IT-afdelingen kan let gøre det kompliceret at få givet brugerne den gode service, de er vant til og har brug for i hverdagen.

Det gør en mærkbar forskel, hvis brugerne ikke mærker forskel på, om SIT eller IT-afdelingen løser deres sager.

Sådan er det med IHLP STAT:

Når IT-afdelingen behandler incidents fra SIT, spejles de 1:1 med sagerne hos SIT.

Hvordan fungerer det?

Når brugerne henvender sig til SITs serviceportal, står SIT for dispatch af sager til IT-afdelingen.

Automatisk gennemsigtighed

Med IHLP STAT-løsningen oprettes der spejlsager i IT-afdelingens service desk og SIT, så brugerens sag hos SIT spejler udviklingen på sagen i IHLP STAT. Så kan IT-afdelingen bare koncentrere sig om at løse de sager, der tikker ind, kommunikere med brugerne direkte på sagerne, som de plejer, og når IT-afdelingen lukker sagen, lukkes spejlsagen også automatisk hos SIT.

God serviceoplevelse

Det gør det så enkelt at yde god support, som det kan blive, og brugerne mærker forskellen: Altid den samme gode service, og altid det samme sted at henvende sig.

Videoer