IHLP Indkøbsportal giver samlet overblik

Hillerød Kommune benytter indkøbsportalen i IHLP til at styre bestillinger af IT-udstyr foretaget af både medarbejdere på rådhuset og i de decentrale institutioner. Alt afhængigt af, hvem der foretager bestillingerne, er det i IHLP defineret, hvilket udstyr der kan vælges. Og faktureringer og godkendelse af bestillinger bliver håndteret og dokumenteret i IHLP, så overblik, rapportering og kontrol findes samlet ét sted.

Support i særklasse

Hillerød Kommunes afdelinger bruger IHLP meget forskelligt for at yde den bedste support. Hillerød Kommunes IT service tilbyder helpdesk med IP-telefoni, indkøbskatalog, fakturering og assets management samt forskellige services gennem serviceportalen med adgang til vejledninger og FAQ’er. Den seneste udvidelse er brug af IHLP til håndtering af henvendelser om Acadra til IT Fagsupports superbrugere.

Hillerød Kommune består af ca. 4.900 ansatte, hvoraf 500 arbejder på rådhuset, mens de resterende 4.400 arbejder i decentrale institutioner.

”iSpoc er super gode til at lytte til alle vores gode ideer, og super gode til at udfordre os på dem, så de ender med bliver rigtigt gode.”

– Claus Jensen, Leder af Digitalisering og IKT-Drift

SDU understøtter sagshåndteringen med IHLP

Syddansk Universitets institutter dækker en lang række forskningsområder og udbyder uddannelser af høj kvalitet for at fremme viden, der udvikler samfundet.

SDU arbejder dagligt med mange forskelligartede henvendelser fra studerende og ansatte. SDU søgte et IT Service Management værktøj til en samlet support for alle brugerenes henvendelser og til at opsamle data fra alle datakilder, som universitet arbejder med. Uanset om det er henvendelser fra universitetets kommende eller nuværende studerende, ansatte, samarbejdspartnere m.m., var det for SDU vigtigt at have det rette overblik over alle sager og sikre effektiv kommunikation og sagshåndtering.

Du er i godt selskab