Tæt samarbejde

Siden valget af IHLP ITSM som service management værktøj, har Hørsholm Kommune gennem et tæt samarbejde opnået, at IHLP er blevet forankret godt hos alle brugerne i kommunen.

Serviceportalen udstilles til alle kommunens brugere til indrapportering af fejl- og supportsager, som prioriteres og håndteres i servicedesken efter de retningslinjer, som Hørsholm Kommune følger. Medarbejdere i servicedesken har fået frigjort ressourcer til at løse planlagte opgaver og sikre, at kommunens brugere oplever en god og stabil kvalitet i kommunens IT-service, samt korrekt håndtering af releaseplaner og projekter.

Nærværende IT-support

Hørsholm Kommune har cirka 1.800 ansatte, og valgte i 2009 IHLP som IT service management værktøj til at understøtte alle ITIL-processerne i organisationen.

I tæt samarbejde med iSpoc har kommunen gennem årene implementeret fuld ITIL-understøttelse af kommunens processer, og Hørsholm Kommune i dag et service management værktøj, som understøtter kommunens samlede håndtering af IT-opgaver. Målet er at undgå unødvendig ”brandslukning” og at prioritere effektiv og nærværende IT-service.

”Som kunde synes jeg da, at det er en nytænkende måde at samarbejde på. Det er motiverende at vide, at vores ideer til større ændringer hos os, også giver værdi for andre.”

– Claus Trap Christensen, IT-supportchef hos Syddansk Universitet

SDU understøtter sagshåndteringen med IHLP

Syddansk Universitets institutter dækker en lang række forskningsområder og udbyder uddannelser af høj kvalitet for at fremme viden, der udvikler samfundet.

SDU arbejder dagligt med mange forskelligartede henvendelser fra studerende og ansatte. SDU søgte et IT Service Management værktøj til en samlet support for alle brugerenes henvendelser og til at opsamle data fra alle datakilder, som universitet arbejder med. Uanset om det er henvendelser fra universitetets kommende eller nuværende studerende, ansatte, samarbejdspartnere m.m., var det for SDU vigtigt at have det rette overblik over alle sager og sikre effektiv kommunikation og sagshåndtering.

Du er i godt selskab