Et tæt samarbejde om IHLP

IT-supportchef hos Syddansk Universitet, Claus Trap Christensen, rakte ud til os med en særlig interesse for at optimere sagshåndteringen fra indkomne mails. Gennem et tæt samarbejde, bidrog Syddansk Universitet til tilblivelsen af IHLP Mail Dispatch. IHLP Mail Dispatch sørger for, at alle sager, der modtages via mail, bliver samlet i servicedesken og automatisk sendt videre til den rette afdeling.

Samarbejdet mellem SDU og iSpoc om IHLP Mail Dispatch førte til, at løsningen i dag er en standardiseret løsning, som andre virksomheder også kan drage fordel af.

Bedre indblik og større brugertilfredshed

SDU bruger i dag IHLP som opsamlingspunkt for alle indkommende sager på tværs af organisationen. Servicesager og fejlmeldinger fra alle SDU’s lokationer, bliver samlet i IHLP, så medarbejderne har det nødvendige overblik over henvendelser, og SDU opnår en ensartet og effektiv håndtering af sager.

IHLP Brugerbarometer sørger for, at SDU har indsigt i brugerenes tilfredshed. Gennem IHLP opsamles alt feedback og rapportering. Overblik opnås gennem integration til Power BI, hvor SDU har den samlede rapportering og tilgår viden om deres sagshåndtering og brugertilfredshed.

Således arbejder SDU med stor indsigt i brugerenes behov og tilfredshed og har samtidig værktøjerne til at understøtte den høje kvalitet i servicen overfor studerende og ansatte.

”Som kunde synes jeg da, at det er en nytænkende måde at samarbejde på. Det er motiverende at vide, at vores ideer til større ændringer hos os, også giver værdi for andre.”

– Claus Trap Christensen, IT-supportchef hos Syddansk Universitet

SDU understøtter sagshåndteringen med IHLP

Syddansk Universitets institutter dækker en lang række forskningsområder og udbyder uddannelser af høj kvalitet for at fremme viden, der udvikler samfundet.

SDU arbejder dagligt med mange forskelligartede henvendelser fra studerende og ansatte. SDU søgte et IT Service Management værktøj til en samlet support for alle brugerenes henvendelser og til at opsamle data fra alle datakilder, som universitet arbejder med. Uanset om det er henvendelser fra universitetets kommende eller nuværende studerende, ansatte, samarbejdspartnere m.m., var det for SDU vigtigt at have det rette overblik over alle sager og sikre effektiv kommunikation og sagshåndtering.

Du er i godt selskab