Sammen om at yde optimal service og skabe tilfredse kunder

Det er, i høj grad, firmaets serviceforretning, der, over for eksisterende kunder, tegner firmaet udad til. Derfor er netop det, at sikre maksimal serviceydelse, fællesnævneren for mange af vores kunder – ligesom for os. At kunne give kunderne den opmærksomhed og nærhed som de fortjener, er hovedformålet i håndteringen af service- og supportsager.

Derfor er det vigtigt at servicen løbende optimeres, afstemmes og rettes ud mod kunderne. Jo flere af de administrative, interne og procesunderstøttende arbejdsopgaver, som er en del af at levere god service, der kan automatiseres og værktøjsunderstøttes, des mere fokus kan vi have på at møde kundernes behov og skabe en positiv oplevelse.

Samarbejde bidrager til bedre service

Vi finder hele tiden nye veje til at blive bedre. Men det er oftest sammen med vores kunder, at ideer skabes og nye løsninger bliver til. Løsninger, der gør en forskel for dem, men som også bidrager til bedre service hos andre. Når løsninger, på den måde kommer ud og leve, leder det til flere ideer og endnu bedre løsninger.

For at iSpoc kan forblive foran, kræver det stor indsigt. Den indsigt kræver, at vi er tæt på vores kunders’ processer og forstår problematikkerne i deres arbejdsopgaver.

Hos vores kunder Schultz og Formpipe har behovet for et stærkt Service Level Management modul været udtalt. Løsningen, udviklet via dette tætte samarbejde, har vi siden implementeret som standard i IHLP. Løsningen sikrer effektiv sagshåndtering gennem automatisk prioritering af sager på tværs af kundekontrakter, løbende rapportering jf. individuelle komplekse kontrakter samt automatiseret orientering om sagsforløbet. Herudover er løsningen koblet med interne udviklingssystemer, så deres kunder holder sig orienteret gennem deres servicesager. Det frigiver ressourcer, sikre afstemte leverancer og giver tilfredse kunder.

(Artiklen fortsætter under billedet…)

Et bidrag til alle

God service er vigtigt for at sikre at dine kunder, får maksimal glæde af dine produkter og din forretning.
Derfor er IHLP CSM-løsningen for alle, der arbejder fokuseret med Service leverancer, og som ønsker at sikre, at kunderne altid får leveret den aftalte service på et kontinuerligt højt niveau.

Når iSpoc har glade kunder, skyldes det altså ikke blot at vi ”tilfældigvis” også har Danmarks bedste kunder, det skyldes ligeledes en fokuseret og understøttet service forretning i øjenhøjde og tæt på kunderne.

Der er mange gode måder at komme i gang med Customer Service Management. Hvis du vil se hvordan vi gør hos iSpoc, så læs mere her: IHLP CSM