Hillerød Kommune

Anvender IHLP® ITSM til IT-service og -support samt håndtering af IT-udstyr

 

Hillerød Kommune består af ca. 4.900 ansatte, hvoraf 500 arbejder på rådhuset, mens de resterende 4.400 arbejder i decentrale institutioner.

Hillerød Kommune søgte et IT Service Management værktøj for IT-Service og Support for kommunes ansatte, men også til håndtering af alle IT bestillinger og automatisering af faktureringer. Den seneste udvidelse er brug af IHLP® til håndtering af henvendelser om Acadra til IT Fagsupports superbrugere.

Hillerød Kommune benytter Indkøbskataloget i IHLP® til at styre bestillinger af IT-udstyr foretaget af både medarbejdere på rådhuset og i de decentrale institutioner. Alt afhængigt af, hvem der foretager bestillingerne, er det i IHLP® defineret, hvilket udstyr der kan vælges. Tilmed bliver faktureringer og godkendelse af bestillinger håndteret og dokumenteret i IHLP®, så alt overblik af rapportering og kontrol findes ét sted.

Hillerød Kommunes afdelinger bruger IHLP® meget forskelligt for at yde den bedste support. Hillerød Kommunes IT service tilbyder Helpdesk med IP-telefoni, Indkøbskatalog, fakturering og Assets Management samt forskellige services gennem Serviceportalen med adgang til vejledninger og FAQ’er.

Hillerød Kommune har gennem et tæt og godt samarbejde med iSpoc opnået at udnytte IHLP® ’s mange funktioner. Den tætte kommunikation og viljen til at sprede IHLP® ud i organisationen er grundstenene i samarbejdet.