Hørsholm kommune

Anvender IHLP® ITSM til IT-service og -support til kommunens medarbejdere.

Hørsholm Kommune, med ca. 1.800 ansatte, valgte i 2009 at benytte IHLP® som IT-Service Management værktøj til at understøtte alle ITIL-processerne i organisationen.

Kommunen har gennem årene implementeret den fulde ITIL-understøttelse af processerne i samarbejde med konsulenter fra iSpoc og har i dag et IT Service Management værktøj, som understøtter kommunens samlede håndtering af IT-opgaver. Målet er at undgå unødvendig ”brandslukning” og at prioritere effektiv IT-service til kommunes medarbejdere.

Siden valget af IHLP®ITSM som IT Service Management værktøj, har Hørsholm Kommune gennem et langvarigt og tæt samarbejde opnået at IHLP® er blevet forankret godt hos alle brugerne i kommunen.

Serviceportalen udstilles til alle brugerne til indrapportering af fejl- og supportsager, som prioriteres og håndteres i Servicedesken efter de retningslinjer, som Hørsholm Kommune følger. Medarbejdere i Servicedesken har fået frigjort ressourcer til planlagte opgaver og slutbrugerne oplever en god og stabil kvalitet af kommunens IT-service, udvikling og korrekt håndtering af releaseplaner og projekter.