Din genvej til samarbejdet med Statens IT

Mange styrelser og ministerier er allerede godt i gang med at overdrage kerneydelser, der skal varetages af Statens IT og Statens HR. 

Ambitionen med SIT og SHR er samlet set at bruge færre ressourcer på at levere bedre kvalitet. Men – hånden på hjertet – i hverdagen kan overgangsfaserne godt komme til at føles som en hurdle, hvor kvalitetsløftet ikke når hele vejen ud til medarbejderne og brugerne. Men det kan du skyde en genvej til.

Her er din guide til to helt centrale områder, du kan optimere i samarbejde med Statens IT og iSpoc.

Få guiden

Vil du tale med nogen, der bruger IHLP STAT?

Samarbejdet mellem Statens IT, iSpoc og jer, er allerede i brug hos en række ministerier og styrelser. Bare tag fat i os, så formidler vi kontakten. Ring til Marianne på +45 30 86 57 17.

4 grunde til at vælge IHLP STAT

Forståelse

Du får mange års erfaring med i købet. IHLP STAT er udviklet gennem flere år i samarbejde med Statens IT og med vores kunder. Vi kan hjælpe dig med at løfte jeres arbejdsgange, så jeres medarbejdere og brugere mærker, at I har taget hånd om tingene.

Nærvær

Du får support af kernemedarbejdere. Det er vores dygtige, erfarne kernemedarbejdere, som kender din forretning godt, der giver dig support, når du har brug for det. Og det kan mærkes.

Samarbejde

Du kommer til at arbejde tæt sammen med os, og du vil få at mærke, hvor godt det kan være, når vi arbejder sammen om at sætte den helt rigtige IHLP STAT-løsning sammen til dig.

Fællesskab

Du kommer i godt selskab i vores erfagrupper. Og du vil opleve, hvad det vil sige, at være en del af IHLP-familien. Velkommen til!

Du er i godt selskab