Et nytænkende samarbejde med SDU, til gavn for alle

Det kræver indsigt at forstå kunders reelle behov. Men det kræver også en oprigtig interesse i at være løsningsorienteret, når behovet opstår. Fælles for næsten alle virksomheder og organisationer er, at udfordringer opstår hen ad vejen, og dermed også et behov for en løsning nu og her.

Sådan var det også, da IT-supportchef hos Syddansk Universitet, Claus Trap Christensen, rakte ud til iSpoc med en særlig interesse i at optimere mailopsamling og dispatch af deres indkomne sager. IHLP Mail Dispatch blev til. Vi udviklede IHLP til at bistå mailopsamlingen hos SDU, via en automatisk dispatch af mails, som sikrer at enhver sag der lander i systemet, bliver uddelegeret til den rette afdeling og det rette team. Det blev altså muligt for SDU at undgå den manuelle gennemgang af hver mail der tikker ind i postkassen før sagen kunne sende videre i systemet.

Fra ét behov til en standard løsning

At være åben og nysgerrig på kunders behov betyder at vi kan være i fronten af udviklingen, når behovet opstår. Løsningen til Syddansk Universitet viste sig at være så god, at den også med sikkerhed ville kunne gøre en forskel for andre organisationer. Derfor udviklede vi det som en standard løsning til IHLP.

Vi mener det, når vi siger at iSpoc udvikler IHLP sammen med vores kunder. Claus’ bidrag med ideer til gode løsninger for SDU, blev således videreført, til stor gavn for andre. Tæt dialog er meningsfuldt, fordi det er her de rette løsninger udvikles og her, at der skabes værdi.

”Som kunde synes jeg da, at det er en nytænkende måde at samarbejde på. Det er motiverende at vide, at vores ideer til større ændringer hos os, også giver værdi for andre.”

 

Claus Trap Christensen, IT-supportchef hos Syddansk Universitet

Tætte relationer er således fundamentet for at komme vores kunders udfordringer i forkøbet og være foran på innovative løsningen. Vi bliver klogere i fællesskab og netop derfor er forståelsen vores kunders forretning en væsentlig del af udviklingen af holdbare løsninger, der gør en forskel.

 

Der er mange fordele ved at komme i gang med IHLP Mail Dispatch. Hvis du vil vide mere, så læs med her.